Er zijn nog enkele plekken vrij voor de conferentie in februari!

Thema

Tijdens de vorige conferentie kwamen er al wat ideeën boven. Gevangen in vrijheid gaf diepe inzichten en stuurde mede door de gesprekken, studie en gebeden naar een nieuw thema. Volmaakte vrijheid wat is dat? Hoe beleef je dat? Hoe ontvang je dat? Jij en ik verlangen naar die vrijheid, met vreugde en vrede omkleed. God, de Vader, verlangt ernaar om ons dat te geven. Juist als we in zijn nabijheid verkeren, vinden we die vrijheid.

U hebt de Geest niet ontvangen om opnieuw als ​slaven​ in angst te leven, u hebt de Geest ontvangen om Gods ​kinderen​ te zijn, en om hem te kunnen aanroepen met ‘Abba, Vader’.                              Romeinen 8:15

 

Het doet me ook denken aan de tijd, dat mijn kinderen nog klein waren. Wat was het dan heerlijk om thuis te komen van een drukke werkdag en dan te zien hoe mijn meiden op me afrenden, ‘Papa!’ riepen en me om de nek vlogen. Zo op die manier kunnen we naar Hem rennen en eerbiedig gezegd hem in de armen vallen en het uitroepen: ‘Abba!’. Hij en ik, wij. Is dat niet het diepst verlangen van ieder mensenkind? Gezien worden, geliefd worden door Vader. Daarom is het thema van de conferenties in 2023: ABBA!

Paulus gebruikt het woord Abba in de brief aan de Romeinen. Papa, maar dan net even anders. Er spreekt respect uit, vertrouwen en verbinding.

Sprekers

Er moest even kort geschakeld worden na de conferentie in juli om het thema en de sprekers duidelijk te krijgen. We zijn dankbaar, dat we twee sprekers hebben gevonden. Eind augustus hebben we elkaar gesproken. Het was een mooie (hernieuwde) kennismaking en een inspirerend gesprek over het thema en de komende conferenties. Ik stel ze graag aan je voor:

Wim Grandia (1961) is geen onbekende voor de Mannenconferentie. Twee keer eerder sprak hij bij ons en op onze vraag of hij weer opnieuw wilde meewerken, hoefde hij geen moment na te denken. Wim heeft een hart voor God en zijn Woord en wil niets liever dan samen met mannen ontdekken wat God ons wil vertellen. Wim spreekt ook regelmatig op vrouwenconferenties en is in zijn dagelijkse leven parttime voorganger in Apeldoorn en daarnaast als coach betrokken bij kerken en hun leiders. Na het overlijden van zijn eerste vrouw is Wim opnieuw getrouwd en nu mag hij samen met Sonja genieten van een mooi stel kinderen en kleinkinderen. Meer informatie kun je vinden op www.wimgrandia.nl.

Ruud van Campen (1965) is al  meer dan 30 jaar getrouwd met de liefde van zijn leven Sandra. Ze hebben samen vier kinderen gekregen, drie meiden en nog een jongen als toegift. Inmiddels zijn ze ook al 5 kleinkinderen rijk.  In het dagelijks leven werk hij bij de Gemeente… Na zijn theologiestudie in Utrecht  mocht hij als evangeliedienaar aan de slag gaan in zijn eerste gemeente Goudswaard (Hoekse Waard), de tweede was Hedel (Bommelerwaard), de derde Rotterdam-Zuid (010) en zijn huidige  standplaats is Goes in het Zeeuwse.  En wat het thema betreft geeft Ruud aan:  ik heb door genade een Vader in de hemel!  Ik had een aardse vader, die reeds enkele jaren bij de Heere is. Ik ben vader en mijn geestelijke (oud)vader waar ik veel van geleerd heb en op afgestudeerd ben is J.C. Ryle (voor de kenners…).

Waar en wanneer?

  • Conferentie 2 – vrijdag en zaterdag 24 en 25 februari 2023

De conferentie vindt plaats in Conferentiecentrum Zonheuvel – Amersfoortseweg 98 – 3941 EP Doorn

De kosten voor de conferentie zijn:

  • Hele conferentie met overnachting                € 147,50
  • Conferentie zonder overnachting                   € 115,-
  • Hele conferentie met voorovernachting        € 198,-

Mobiliseer mannen met wie je graag eens de diepte in wil om samen te graven in de bijbel en elkaar te bemoedigen en te stimuleren om te leven door en voor Abba.

>>Schrijf je in!