Belangrijk bericht! Dinsdag 2 november 2023 om 20.00 inschrijven!

Beste broeder,

Tijdens de voorbereiding van de inschrijving hebben we met het bestuur van de vrouwenconferentie overleg gehad. Zij hadden helaas een behoorlijk probleem met de inschrijving van hun conferenties. Dat leverde hen veel onaangenaam werk op en leidde soms tot frustratie bij de vrouwen, die zich hadden aangemeld.

In de tussentijd hebben we deze problematiek besproken met de partij die de inschrijving voor ons regelt. We hebben besloten om de inschrijving voor de conferenties te gaan splitsen. Het doel hierbij is om de hoeveelheid tegelijkertijd ingevoerde gegevens te verminderen en het systeem te ontlasten om problemen te voorkomen. Deze zijn voor ons en zeker voor jou heel vervelend als deze zich voordoen.

Dit houdt het volgende in:

  • De inschrijving voor de conferentie in januari 2024 opent donderdag 2 november om 20.00 uur en zal daarna open blijven staan.
  • De inschrijving voor de conferentie in februari 2024 opent donderdag 9 november om 20.00 uur en zal daarna open blijven staan.

Als je met meerdere personen opgeeft, zorg er dan voor dat je de gegevens van deze personen bij de hand hebt. Dan kan één persoon meerdere mannen aanmelden.

Data en kosten

De volgende data zijn gereserveerd bij hotel en conferentiecentrum landgoed Zonheuvel – Amersfoortseweg 98 – 3941 EP Doorn:


Conferentie 1 – vrijdag en zaterdag 26 en 27 januari 2024
Conferentie 2 – vrijdag en zaterdag 23 en 24 februari 2024

  • Conferentie met overnachting – € 157,50
    • Conferentie zonder overnachting – € 122,50
    • Conferentie met voorovernachting (donderdagavond) – € 210,00

Deze wijziging zal op verschillende plaatsen kenbaar gemaakt worden. Ik hoop dat je begrip hebt voor deze situatie.

Een hartelijke groet,

Johan van der Made

www.mannenconferentielunteren.eu

info@mannenconferentielunteren.nl